Slider

Styring af farvet kantinelys, ÅF Consult, Aarhus

Sammen med ÅF Consult i Aarhus har Moto Muto udviklet en kantinelysdekoration, der reducerer støj mellem etager og bidrager til at sætte stemningen - både når der arbejdes og når der socialiseres.

Konsulentvirksomheden har nu en lysinstallation, der styres enkelt gennem trykknapper, og veksler mellem to farvede scenarier.

Læs mere

Hos ÅF Consult i Aarhus har Moto Muto i samarbejde med akustikere og lyskonsulenter udviklet en støjreducerende akustikvæg med farvet lys til kantineområdet. Materialet sikrer, at støj fra kantinen ikke reflekteres fra væggen og videre til kontorerne ovenpå. Derudover er akustikvæggen tiltænkt til at skabe god stemning med sine to forskellige lysscenarier. Det første scenarie lyser  skiftevis kold og varm hvid, hvilket giver et behageligt og roligt udtryk i en arbejdssammenhæng. Det andet scenarie er et regnbuescenarie, hvor hver lampe reflekterer hver sin farve. Regnbuen bruges til sociale forsamlinger hos ÅF Consult.

Ved hjælp af Moto Mutos Open Collector og Playback Controller er lyset fuldt styrbart og kan konfigureres til eksempelvis at reagere på lyd eller til at følge dagslysindfaldet i kantinen. På den måde bruger konsulenthuset også kantinelyset til at demonstrere hvordan lys ikke bare lyser områder op, men hvordan lys også kan tænkes ind i forbedring af arbejdsmiljøet.

Produkter