Om os

 

mm_headq_port01

Moto Muto er et dansk ingeniørhus, der leverer evidensbaserede døgnrytmelys-anlæg og arkitektonisk lysstyring til fordel for medarbejdere, borgere og patienter i det offentlige Danmark.

Dynamisk belysning helt enkelt

Moto Muto betyder bevægelse og forandring på latin. Navnet indkapsler den dynamik og foranderlighed, som er vores kernekompetence og filosofi bag virksomheden. Hos Moto Muto udvikler og sælger vi intelligente lysstyringsprodukter, der indgår i avancerede belysningssystemer over hele landet. Systemerne bruges bl.a. til styring af døgnrytmelys og farvet og zoneopdelt belysning. Flere tusinde af Moto Mutos enheder er installeret siden de første produkter blev markedsført i 2009.

Installatøren i fokus

Vores produkter er udviklet med fokus på at gøre etablering af avancerede lyssystemer mindre kompleks. Vi tilbyder elinstallatører et standardiseret produkt, der imødekommer de stigende krav til avanceret brugertilpasset belysning som enkelt konfigureres og idriftsættes.

Vores produkter er kompatible med traditionelle protokoller som eksempelvis DALI og DMX / RDM. Der er altså intet nyt under solen i forhold til det protokoltekniske element af Moto Mutos produkter. Samtidig assisterer vi den enkelte installatør under projekteringen i fremgangsmåde, opsætning, specifikationer og idriftsættelse af anlæg.

 

Moto Mutos historie

I 2009 startede Allan Pedersen ingeniørvirksomheden, der i dag kendes som Moto Muto, med ambitionen om at revolutionere markedet for lysstyringssystemer og blive den foretrukne partner for bygherrer, ingeniører og elinstallatører. Det betyder at Moto Muto tidligt i projekteringen er gearet til at indgå i et rådgivende samarbejde i alle faser af byggeprocessen. Denne ambition danner stadig rammen om Moto Mutos aktiviteter.

Mission og vision. 

Moto Mutos mission er at blive den foretrukne samarbejdspartner i industrielle belysningsprojekter i Danmark, hvor dynamisk teknologi og lys går op i en højere enhed.

Vores vision er at danne ramme om en ny, international standard indenfor industriel installation af dynamisk IoT-belysningsteknologi.

Derved skaber Moto Muto en teknologisk oplyst og belyst verden i bevægelse og forandring.