Slider

Tunnelbelysning ved Golfvej, Herning

Cykelstien ved Golfvej i Herning løber igennem en tunnel, der har fået installeret dynamisk belysning, der afspejler den forbipasserende trafik i realtid.

Læs mere

I 2017 installerede Moto Muto lysstyring til tunnelbelysningen ved Golfvej i Herning. Projektet er et samarbejde mellem Eniig, iGuzzini, Moto Muto og Herning Kommune, og har til formål at bidrage til trygge cykelruter som led i kommunens projekt ”Herning Cykler”. 

Lyset styres af en Playback Controller. Kontrolenheden gør det nemt at programmere forskellige lysscenarier og triggere fra eksterne input. De faste lysscenarier modificeres i realtid med input fra en radar-sensor. Her opfanges hastigheden på forbipasserende forgængere og cyklister. Denne data påvirker løbende scenariernes lysstyrke og hastighed.

Produkter