Slider

Opvågningsafsnittet, OUH

Moto Muto har leveret styring til et iganværende projekt, der skal skabe sanseoplevelser under patienters opvågning. Både skærme og hvad disse fremviser styres af personalet via en tablet.

Læs mere

Den 4. september 2019 afholdte Odense Universitetshospital reception for åbningen af projektet Sanseoplevelse i den postoperative sygepleje sammen med TrygFonden og repræsentant for TryghedsGruppen, Jane Heitmann.

Moto Muto har nemlig installeret styringen af sansevideoer på skærme, der hænger ved hver seng på opvågningsafsnittet. Med en enkelt tablet kan personalet nemlig styre hver skærm individuelt samtidig med, at patienternes sanser stimuleres med beroligende musik.

“Indtil videre har vi haft 225 personer igennem, og 97 % af patienterne giver udtryk for, at det er en fantastisk dejlig oplevelse.”

Sådan lyder det fra OUH’s personale i et DR-indslag om COPA-projektet. Patienter, der vågner med angst og vrede efter en operation, er nemlig faldet betydeligt efter projektets begyndelse, konstateres det i indslaget. Herunder kan du se Moto Mutos egen videoindslag fra projektets åbning.

Hør i videoen afdelingssygeplejerske på opvågningsafsnittet, Britt Darley, fortælle om projektet og receptionen.

Produkter