Slider

Liselund Plejecenter, Viborg

Moto Muto har leveret lysstyring til 10 boliger og tilhørende fællesområder på Liselund Plejecenter. Med implementering af personlig lysstyring kan personale bestemme scenarier for den enkelte bolig og borger.

Læs mere

Moto Muto har leveret styringen af belysningen til fællesområder og 10 boligenheder på Liselund Plejecenter i Viborg. Lysstyringen betjenes via en tablet, der med et nemt anvendeligt interface lader personalet bestemme over lysscenarierne.

Styringen muliggør individuel valg belysning hos den enkelte borger. Personalet kan f.eks. selv bestemme, hvornår døgnrytmelyset igangsættes i lejligheden om morgenen – alt efter hvornår borgeren begynder sin dag.

Der er mulighed for at vælge mellem et  traditionelt farvet eller et hvidt døgnrytmescenarie. Belysningsscenarierne inkluderer også et såkaldt “boostlys” til borgere, der f.eks. kan have behov for at vågne op i ekstra oplyste omgivelser. Og et rødt afslapningsscenarie, kan hjælpe borgere med uro . Til brug for rengøringspersonalet kan man aktivere et rengøringsscenarie, der oplyser lokalet i et kraftigt, hvidt arbejdslys . I videoen herunder kan du se, hvordan styringen foregår på en tablet.

Oplev i videoen hvordan personalet styre forskellige lysscenarier i boliger og fællesområder.

Produkter