Slider

Motorvejsbro ved rute 18, Herning

Ved motorvejen i Herning har Moto Muto designet og installeret lysstyring til motorvejsbroen, der nu lyser op i takt med, at lygtepælene tændes.

Projekteringen var et samarbejde med iGuzzini og Herning Kommune, og bidrager til at skabe en æstetisk oplevelse, når man passerer broen efter mørkets frembrud.

Læs mere

Sammen med iGuzzini har Moto Muto leveret lys til Herning Kommunens projekt, ”Smukke indfaldsveje”. Det fælles projekt har skabt en unik lysbaseret oplevelse for de forbipasserende på rute 18. Når Solen går ned i Herning, står solen op under broen på rute 18 ved Herning – omend den består af RGB-lys. Lyset skifter langsomt farve i takt med at natten skrider frem. Det dynamiske lysscenarie skabes dagligt på baggrund af data fra omgivelserne.

Med Moto Mutos Netværk Controller er det muligt at analysere og optage lyscyklussen omkring motorvejsbroen og omsætte den til belysningsdata til RGB-armaturerne. Network Controlleren sender om natten denne data i form af DMX direkte ud til armaturer under broen.

   

Produkter