P1250015_edit
P1250020_edit
P1250024_edit

Magic Mushrooms på Dokk1, Aarhus

I Dokk1's parkeringskælder har Moto Muto leveret og designet lysstyringen af det imponerende kunstværk "Magic Mushrooms". En 21 tons tung by på hovedet.

Læs mere

Værket “Magic Mushrooms” pryder loftet i parkeringsanlægget under DOKK1 i Aarhus, der bl.a. huser byens bibliotek. “Magic Mushrooms” er skabt af den danske kunstnerduo “Elmgren og Dragset”. I alt belyser 16.800 LED’er miniaturebyen og Moto Muto har specialdesignet styring og LED-lyskilder til de i alt 176 bygninger. Lysniveauet på hver enkelt bygning kan sættes individuelt, således at værket kom til at fremstå præcis som kunstnerne bag havde tænkt det.

I samarbejde med tegnestuen Modellerbox deltog Moto Muto under hele projekteringen af lysinstallationen. Under idégenereringen bidrog Moto Muto med mock-ups og afprøvede diverse designs under designfasen. Derudover udviklede vi LED-systemkomponenter og programmer til styringssystemet, der også indbefattede en række miniature-lysreklamer på toppen (eller bunden) af byens skyskrabere. Moto Muto sørgede også for produktion af LED-boards og assisterede under idriftsætning af værket.

Hør om Thomas Holst Madsens oplevelse med projektet og samarbejdet med Moto Muto i hans rolle som industriel designer og projektleder på Magic Mushrooms.

Produkter

Skriv et svar