P5180254
P5180233
P5180244
P5180228

Regionshospitalet Silkeborg

På sygehuset i Silkeborg har Moto Muto leveret lysstyring til venflon-rum samt døgnrytmelys til sengestuer og gangarealet på Intensiv Afsnit.

Læs mere

Moto Muto har på Regionshospitalet Silkeborg leveret lysstyring og konsulentydelser siden 2015 i tæt samarbejde med hospitalets tekniske afdeling. Blandt andet har Moto Muto leveret lysstyring til venflon-rum og døgnrytmelys til sengestuerne og gang-arealet på Intensiv Afsnit.

Netop på Intensiv Afsnit afhjælper Moto Mutos døgnrytmelys søvnbesvær for personale, der har natarbejde. Om aftenen er belysningen således uden blå bølgelængder. Det er tilfældet, fordi det blå lys hæmmer hjernens søvnhormon, melatonin. Simulering af dagslys forbedrer altså arbejdsmiljøet.

I tilfælde af tekniske problemer har Moto Muto ageret teknisk support, og foretaget undersøgelser af eksempelvis problemramte armaturer fra eksterne leverandører. Sådan imødegår vi kundens udfordringer og sikrer en holistisk løsning.

Produkter