Slider

Regionshospitalet Silkeborg

På sygehuset i Silkeborg har Moto Muto leveret lysstyring til veflon-rum og sengestuer samt døgnrytmelys til gangarealet på Intensiv Afsnit.

Læs mere

Moto Muto har på Regionshospitalet Silkeborg leveret lysstyring og konsulentydelser siden 2015 i tæt samarbejde med hospitalets tekniske afdeling. Blandt andet har Moto Muto leveret avanceret lysstyring til sengestuerne, et venflon-rum og dynamisk lys til gangarealerne på Intensiv Afsnit.

Netop på Intensiv Afsnit afhjælper Moto Mutos døgnrytmelys søvnbesvær for personale, der har natarbejde. Om aftenen er belysningen således uden blå bølgelængder. Det er tilfældet, fordi det blå lys hæmmer hjernens søvnhormon, melatonin. Simulering af dagslys forbedrer altså arbejdsmiljøet.

I tilfælde af tekniske problemer har Moto Muto ageret teknisk support, og foretaget undersøgelser af eksempelvis problemramte armaturer fra eksterne leverandører. Sådan imødegår vi kundens udfordringer og sikrer en holistisk løsning.

Produkter