Slider

Psykiatrisk Afdeling, Esbjerg

I psykiatrien i Esbjerg har Moto Muto leveret lysstyring til over 100 sengestuer i 5 bygninger. Døgnrytmen kommer både patienter og personale til gode.

Læs mere

I psykiatrien i Esbjerg har Moto Muto til Region Syddanmark leveret døgnrytmebelysning til sengestuer og fællesarealer. Belysningen gør, at både medarbejdere og borgere oplever højere trivsel særligt i aftentimerne. Samtidig gør styringsmulighederne, at stuerne er mere fleksible i forhold til patientens behov.

Belysningen betjenes fra touchskærme på tværs af sengeafsnit i de fem bygninger. I alt kan mere end 100 sengestuer styres direkte igennem den grafiske brugergrænseflade. I videoen herunder fortæller funktionsleder, Anne-Grethe Borch-Lauridsen, at den dynamiske belysning bidrager til mere ro blandt patienterne om aftenen og natten.

Personalet oplever flere gevinster ved at have lysstyring på hospitalet.

Produkter