Vacancies

SKAL DU MED PÅ EN UNIK OG AMBITIØS VÆKSTREJSE I EN PROFESSIONELLE BELYSNINGSBRANCHE UNDER FORANDRING?

 

Moto Muto betyder bevægelse og forandring. Et navn vi har levet op til siden etableringen i 2009. Vi er en vækstvirksomhed, der udvikler og sælger avancerede dynamiske lysstyringssystemer til såvel den offentlige som private sektor. Som en del af en målrettet vækststrategi accelererer vi nu salgs- og marketingsindsatsen betydeligt. Både med henblik på at professionalisere salgsindsatsen i Danmark, men også at opstarte eksport til primært det Europæiske marked i de første faser.

 

Vi har styr på teknikken og har en solid track-record i en voksende installeret base, primært i sundhedssektoren. Men vi vil mere og videre og supplerer derfor vores team med et salgsteam, der i første omgang består af følgende tre stillinger (klik på stilling for at læse mere):

 

 

Fælles for kravene til stillingerne er, at der i den forestående rejse kræves lige dele erfaring og kompetence, samt mod på og lyst til at arbejde i et ambitiøst start-up. For at lykkes i stillingerne, skal man trives med forandringer og hands-on problemløsning. Man skal være teamspiller og evne at indgå i forskellige dynamiske konstellationer både med kunder, bygherrer, produktudvikling, rådgivere og installatører.

 

Der vil i ansættelsen være stor frihed til at planlægge sit arbejde, og rig mulighed for at påvirke virksomhedens udvikling.

Den professionelle lysbranche er en branche i bevægelse og forandring. Vi har tænkt os at bidrage til festen. Så skal du med på en unik og ambitiøs vækstrejse, så send din ansøgning med det samme.

 

 

© 2010-2017 Moto Muto ApS

Terms and conditions: Products / Services

Moto Muto ApS

Arresøvej 11

DK-8240 Risskov

Denmark