Slider

Region Hovedstaden blåstempler Sansevognen

Region Hovedstaden har testet Moto Mutos Mobile Sansevogn. I den forbindelse har de offentliggjort en teknologievaluering, der i positive vendinger omtaler vognens behandlings- og betjeningsmuligheder.

Læs mere

“Sansevogn reducerer uro og tankemylder hos patienter i psykiatrien”. Sådan lyder overskriften hos Region Hovedstaden, der har offentliggjort en yderst positiv evaluering af Moto Mutos Sansevogn.

Evalueringen melder blandt andet, at over 96% af patienterne vil bruge vognen igen efter første gang. 100% af afprøvningerne gav en positiv brugeroplevelse mht. brugervenlighed, og at patienter er mere afslappede, rolige, glade og trætte, samt har mindre angst og tankemylder efter en session med Sansevognen.

“Det er paradis på jorden. Det er lige før, jeg kan falde i søvn. Når jeg er færdig med den, er jeg en helt anden” (Patient)

”Jeg oplever, at der er god effekt. Den er mest brugt til uro og tankemylder, men
der er potentiale ved mange situationer; uro, stoftrang, nedtrykthed” (Personale)

Evalueringen er frit tilgængelig hos Region Hovedstaden her: https://www.regionh.dk/vihtek/nyheder/Sider/Sansevogn-i-psykiatrien.aspx

Sansevognen i Sundhedsvæsenet

Det er altså ikke kun hospitaler og plejecentre, der roser det mobile sanserum – teknologi- og plejefaglige fra psykiatrien siger også at Sansevognen øger trivslen, har høj brugervenlighed og høj mobilitet.

Netop den tilbagemelding er ikke helt fremmed, når det handler om sansestimulering på borgerens præmisser. Moto Muto har nemlig leveret sansevogne til flere institutioner i den danske pleje- og sundhedssektor. Følg linket her for at høre hvordan personale oplever brugen af Sansevognen: Sansevognen på Meta Mariehjemmet, Gadbjerg