Slider

Hvad er døgnrytmelys og hvilken effekt har det?

Døgnrytmelys er intelligent belysning, der simulerer naturligt lys i løbet af døgnets 24 timer til gavn for mennesker.

Forskning har bevist at lys påvirker menneskers adfærd og præstationsevne. Det gælder både patienter på et hospital, borgere på en institution og personale på en arbejdsplads. Døgnrytmelys fremmer nemlig en lang række ting, som man nemt kan tænke, at lys ikke har noget med at gøre.

Læs mere

Støder du på begrebet døgnrytmelys i flæng uden helt at vide, hvad det handler om? Eller er det første gang, du hører om det, og synes det lyder interessant?

Hos Moto Muto har vi lavet en introduktion til døgnrytmelys, der især lægger vægt på konkrete eksempler fra sundhedssektoren i Danmark. Her oplever vores kunder nemlig, at døgnrytmelys har en positiv effekt på arbejdsmiljøet, patienternes trivsel, medicinforbrug og behandlingsmuligheder samt søvnrytme for både personale og borgere. Download introduktionen “Døgnrytmelys inviterer dagslyset indenfor”, der også forklarer, hvordan lysscenarierne skifter som dagen skrider frem.

Har du yderligere spørgsmål omkring lysstyring af døgnrytmelys? Kontakt os – vi er eksperter i lysstyring og opsætning af døgnrytmelys.