Slider

Virksomheden

Læs om tilblivelsen af Moto Muto, vores ambition og om vores mission og vision med lys i bevægelse og forandring.

Moto Mutos historie

I 2009 startede Allan Pedersen ingeniørvirksomheden, der i dag kendes som Moto Muto, med ambitionen om at revolutionere markedet for lysstyringssystemer og blive den foretrukne partner for bygherrer, ingeniører og elinstallatører. Det betyder at Moto Muto tidligt i projekteringen er gearet til at indgå i et rådgivende samarbejde i alle faser af byggeprocessen. Denne ambition danner stadig ramme om Moto Mutos aktiviteter.

Anpartsselskabet Moto Muto har desuden et søsterselskab, Lean Too, hvis navn indtil 2017 dækkede over alle virksomhedens aktiviteter. I dag er de to koncepter adskilt. Moto Muto står for projektstyring og udvikling af dynamiske lyssystemer, hvor Lean Too opererer med outsource developement og sælger ingeniørtimer til virksomheder indenfor design af software og hardware. Begge virksomheder ligger i Risskov, Aarhus.

Mission og vision

Moto Mutos mission er at blive den foretrukne samarbejdspartner i industrielle belysningsprojekter i Danmark, hvor dynamisk teknologi og lys går op i en højere enhed.

Vores vision er at danne ramme om en ny, international standard indenfor industriel installation af dynamisk IoT-belysningsteknologi.

Derved skaber Moto Muto en teknologisk oplyst og belyst verden i bevægelse og forandring.