Slider

Styring af farvet kantinelys, ÅF Consult, Aarhus

Sammen med ÅF Consult i Aarhus har Moto Muto udviklet en kantinelysdekoration, der reducerer støj mellem etager og bidrager til at sætte stemningen - både når der arbejdes og når der socialiseres.

Konsulentvirksomheden har nu en lysinstallation, der styres enkelt gennem trykknapper, og veksler mellem to farvede scenarier.

Læs mere

Hos ÅF Consult i Aarhus har Moto Muto i samarbejde med akustikere og lyskonsulenter hos ÅF udviklet en støjreducerende og styrbar enhed til farvet lys i og omkring kantineområdet. Materialet sikrer, at støj fra kantinen ikke forstyrrer kollegerne på etagen over. Derudover er kantinelyset tiltænkt til at skabe god stemning med sine to forskelligartede lysscenarier. Ved det første scenarie lyser de sidestillede lamper skiftevis kold og varm hvid, hvilket giver et behageligt og roligt udtryk i en arbejdssammenhæng. Det andet scenarie er et regnbuescenarie, hvor hver lampe reflekterer hver sin farve. Regnbuen bruges til sociale forsamlinger hos ÅF Consult.

Ved hjælp af Moto Mutos Open Collector og Playback Controller er lyset justerbart og kan konfigureres til eksempelvis at reagere på lyd eller følge døgnrytmen for at supplere dagslysindfaldet i kantinen. På den måde bruger konsulenthuset også kantinelyset til at demonstrere hvordan lys ikke bare lyser områder op, men hvordan lys-enheder kan tænkes ind i tværfaglige situationer med lys’ interaktion med akustik, velvære, dekoration og praktiske formål.

Produkter