Slider

Liselund Plejecenter, Viborg

Moto Muto har programmeret og kommissioneret lysstyring af 10 boliger og tilhørende fællesområder på Liselund Plejecenter. Med implementering af personlig lysstyring kan personale bestemme scenarier for den enkelte bolig og borger.

Læs mere

Moto Muto har programmeret og kommissioneret styringen af belysningen i fællesområder og 10 boligenheder på Liselund Plejecenter i Viborg. Lysstyringen betjenes via en tablet, der med et nemt anvendeligt interface lader personalet bestemme over lysscenarierne.

Styringen muliggør individuel døgnrytme- og RGB-WW-belysning hos den enkelte borger. Personalet kan nemlig selv bestemme, hvornår døgnrytmen igangsættes fra 6:00-7:30 alt efter den ældre borgers behov i individuelle bolig.

Alt efter personalets faglige vurdering kan man på tabletten styre, om borgeren skal eksponeres for farvet eller hvidt døgnrytmebelysning. Belysningsscenarierne inkluderer også boostlys til ældre mennesker, der f.eks. kan have behov for at vågne op i ekstra oplyste omgivelser, eller afslapningsbelysning, hvis de behøver at falde mere til ro. Til eksempelvis rengøringspersonalet kan man aktivere arbejdslys, der oplyser lokalet med medarbejderens behov i fokus for en stund frem for borgerens. I videoen herunder kan du se, hvordan styringen foregår på en tablet.

Oplev i videoen hvordan personalet styre forskellige lysscenarier i boliger og fællesområder.

Produkter