Slider

Tirpitz, Blåvand

Ved Danmarks vestkyst findes et museum, der er bygget omkring en bunker fra 2. Verdenskrig.

Her installerede Moto Muto i centralstyring af lys og fjernstyring af basebelysning og vinduestildækning ved hjælp af vores tablet.

Læs mere

Elektrikkerne fra TeknikGruppen A/S ansatte Moto Muto som ekspertkonsulenter til at installere basebelysningen på det 3.000 kvadratmeter store museum ved Blåvand.

Bygningen er designet af den anerkendte arkitekt- og designgruppe Bjarke Ingels Group (BIG), og har fire store udstillingssale. Samtidig varierer udstillingerne i form og udtryk, hvorfor opgaven var unik og forudsatte en fleksibel og funktionel belysning. I den forbindelse har Moto Muto installeret mere end 300 DALI-spot- og striplys.

Vi designede en løsning for Tirpitz Museet, hvor lyset er centralstyret, og hvor man samtidig kan fjernstyre basebelysningen og tildækningen af vinduer via en tablet. Moto Mutos rolle i projektet var både at rådgive, afprøve og projektere løsningen. Netværks Controlleren blev brugt i dele af DMX-infrastrukturen, hvor Zone Controlleren blev brugt til DMX-to-DALI konvertering og styring af vinduestildækning.

Produkter