Slider

Tunnelbelysning ved Golfvej, Herning

Cykelstien ved Golfvej i Herning passerer en tunnel, der har fået installeret adskillige lamper, som oplyser stiens forløb.

Lysstyringen leveres af Playback Controlleren, der sikrer at forskelligartede lystemaer viser sig over tid samt når cyklister passerer tunnelstien.

Læs mere

I 2017 installerede vi lysstyring til tunnelbelysningen ved Golfvej i Herning. Projektet er et samarbejde mellem Eniig, iGuzzini, Moto Muto og Herning Kommune, og har til formål at bidrage til trygge cykelruter som led i kommunens projekt ”Herning Cykler”. 

Lyset styres af en Playback Controller. Kontrolenheden gør det nemt at programmere forskellige lysscenarier og triggere. Derfor cirkulerer forskellige faste lystemaer, der lyser cykelstien og den parallelt løbende å op. En sensor er forbundet til Playback Controlleren, således at lyset skifter udtryk, når cyklister eller fodgængere følger den tildækkede cykelsti.

Produkter