Slider

Motorvejsbro ved rute 18, Herning

Ved motorvejen i Herning har Moto Muto designet og installeret lysstyring til motorvejsbroen, der nu lyser op i takt med, at lygtepælene tændes.

Projekteringen var et samarbejde med iGuzzini og Herning Kommune, og bidrager til at skabe en æstetisk oplevelse, når man passerer broen efter mørkets frembrud.

Læs mere

Fotograf: Tony Brøchner.   Rettigheder: Herning Kommune.

Sammen med iGuzzini har Moto Muto bidraget til Herning Kommunens projekt, ”Smukke indfaldsveje”. Konceptet handler om at skabe æstetiske vejforløb, der sætter Hernings vejomgivelser i fokus. Det fælles projekt har skabt en unik lysbaseret oplevelse for de forbipasserende på rute 18.

Når Solen går ned i Herning, opstår der endnu en solnedgang under broen på rute 18 ved Herning – omend den består af lineær RGB-lys. Fænomenet skifter langsomt farve i takt med nattens udvikling.

Med Moto Mutos Netværk Controller er det muligt at analysere og måle lyscyklussen omkring motorvejsbroen ved hjælp af lagring og behandling af dynamisk, tidsbestemt belysningsdata. Netværk Controlleren sender DMX direkte til armaturer under broen. Brobelysningen udløses, når de omkringliggende lygtepæle tænder, og ophører tilsvarende når disse slukker.

 

Produkter