Play
Slider

Børneuniverset Sønder Stenderup, Kolding

Farvet lys supplerer børnenes leg i børnehaven i Kolding Kommune.

Her installerede Moto Muto farvet lys, der styres gennem en stikkontakt med ganske almindelige trykknapper. Herfra skifter man sanserummets lyssætning.

Læs mere

I børnehaven i Kolding Kommune har Moto Muto designet og installeret lysstyring i et sanserum til glæde for både personalet og børnenes leg.

Vi har installeret brugerstyret, farvet loftbelysning i Børneuniverset Sønder Stenderup i Kolding Kommune. Ved hjælp af vores Zone Controller og Network Controller kan både personalet og børnene nemt styre belysningen. Bare fire trykknapper på en ganske almindelig stikkontakt gør, at man nemt kan veksle mellem forskellige farvescenarier og almindelig hvid loftbelysning. På den måde har vi skabt det, som Tina, der er pædagog i børnehaven, kalder et sanserum.

Moto Mutos farvede lys supplerer ikke bare børnenes leg, men også de øvrige installationer i rummet. Pædagogerne vil gerne stimulere børnenes sanser gennem æstetik og indtryk. Derfor suppleres lyset af bl.a. en gennemsigtig vandbeholder med boblende vand, børnene kan inkludere i sin leg. Ved hjælp af lysstyringen kan de boblende effekter nu skifte udtryk ved farveskift.

Produkter