Slider

Magic Mushrooms på Dokk1, Aarhus

I Dokk1's parkeringskælder har Moto Muto installeret lysstyringen af kunstværket Magic Mushrooms.

Her kan lyssætningen for hver enkel bygning bestemmes individuelt, hvilket tillod Elmgren og Dragset at belyse den omvendte by som tiltænkt.

Læs mere

Med udgangspunkt i den anerkendte kunstnerduo Elmgreen og Dragsets arkitekturiske værk, udviklede og installerede og Moto Muto lysstyringssystemet til Magic Mushrooms. Det aarhusianske kunstværk forestiller en roteret storby, og er placeret i Dokk1’s parkeringsanlæg.

Moto Muto designede og installerede lysstyringen til de 16.800 LED-pærer, der gør værkets udtryk unikt. Med 178 bygninger, udgør projektet en miniature-storby med alle dens urbane forskelligheder. Værket, der er monteret til kælderens loft, er drejet 180 grader. Således er det 21 tons tunge unikum til skue for Dokk1’s besøgende.

Med Modellerbox som assisterende designbureau deltog Moto Muto under hele projekteringen af lysinstallationen. Under idégenereringen bidrog vi med løsningsmuligheder, ligesom vi byggede mock-ups og testede diverse designs inden projektstart. Derudover udviklede vi LED-systemkomponenter og programmer til styringssystemet. Moto Muto producerede også de rette LED-boards og sikrede en sikker programmering, installation og opsætning af aluminiumbyens belysning.

Hør om Thomas Holst Madsens oplevelse med projektet og samarbejdet med Moto Muto i hans rolle som industriel designer og projektleder på Magic Mushrooms.

Produkter

Skriv et svar