Slider

Regionshospitalet Silkeborg

På sygehuset i Silkeborg er der leveret lysstyring til veflon-rum og sengestuer samt døgnrytmelys til gangarealet på Intensiv Afsnit, der optimerer arbejdsmiljøet.

Læs mere

Siden 2015 har Moto Muto arbejdet sammen med Hospitalsenheden Silkeborg, hvor de i vidt omfang anvender lysstyring.

Moto Muto har på Regionshospitalet Silkeborg udført en række lysinstallationer og konsulterende opgaver siden 2015 i tæt samarbejde med hospitalets tekniske afdeling. Blandt andet har Moto Muto leveret avanceret lysstyring til sengestuerne, et venflon-rum og dynamisk lys til gangarealerne på Intensiv Afsnit.

Netop på Intensiv Afsnit afhjælper Moto Mutos døgnrytmelys søvnbesvær om dagen for nattepersonalet. Om aftenen er belysningen programmeret til at farvebelyse uden blå bølgelængder. Det er tilfældet, fordi de blå farvebølger hæmmer søvnhormonet melatonin og stimulerer kortisol og serotonin, der begge er stressfølsomme hormoner, der kan holde hjernen vågen. Simulering af dagslys forbedrer altså arbejdsmiljøet.

I tilfælde af tekniske problemer har Moto Muto ageret teknisk support, og foretaget undersøgelser af eksempelvis problemramte armaturer fra eksterne leverandører. Sådan imødegår vi kundens udfordringer og sikrer en holistisk løsning.

Produkter