Slider

Psykiatrisk Hospital, Esbjerg

I psykiatrien i Esbjerg har Moto Muto programmeret lysstyring til over 100 sengestuer i 5 bygninger. Døgnrytmen kommer både patienter og personale til gode ifølge funktionsleder i psykiatrien.

Læs mere

I psykiatrien i Esbjerg har Moto Muto programmeret og kommissioneret styrbar døgnrytmebelysning til en lang række sengestuer og fællesarealer. Belysningen gør, at både medarbejdere og borgere oplever højere trivsel særligt i aftentimerne. Samtidig gør styringsmulighederne, at stuerne er mere fleksible i forhold til den enkeltes behov.

Belysningen betjenes fra touchskærme på tværs af sengeafsnit i fem bygninger. Belysningen kan nemlig styres på over 100 individuelle sengestuer for psykiatriske patienter. I videoen herunder fortæller funktionsleder, Anne-Grethe Borch-Lauridsen, at den dynamiske belysning bidrager til mere ro blandt patienterne om aftenen og natten.

Moto Muto har sikret, at Regionen har en virtuel server i deres eget netværk. På den måde er styringen mere driftssikker til glæde for personalet i og med, at serveren ikke er fysisk placeret på hospitalet.

Personalet oplever flere gevinster ved at have lysstyring på hospitalet.

Produkter